bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Wonen in een stijlvolle en groene wijk. Het kan in één van de 52 nieuwbouwwoningen in Nieuwe Oogst – Repelakker. 

Wijk met karakter
Stoer roodbruin baksteen en fris wit stuc- of keimwerk maakt van Repelakker nu al een wijk met veel karakter. Door de klassieke architectuur met fraaie details zal de omgeving in de loop van de jaren alleen maar mooier worden. De opzet van deze nieuwbouwwijk is ruim met veel groen, waterpartijen, autoluwe straten en een mooie laan met bomen. Er komen ongeveer 200 nieuwe woningen. Een groot deel daarvan is al gebouwd. De variatie in de woonwijk Repelakker is groot. Van vrijstaand tot rijwoning, iedereen vindt hier zijn plek.

Water en groen
In de wijk liggen verschillende mooie waterpartijen waar allerlei planten en watervogels zich al genesteld hebben. Niet alleen heel sfeervol, maar ook duurzaam want deze waterpartijen zijn overloopgebied voor de wadi’s die in de wijk liggen. Deze zogenaamde wadi’s zijn lager gelegen groene gebiedjes die het overtollige regenwater opvangen. Naast water en wadi’s komen er ook veel bomen en hagen in de wijk. Het groene karakter wordt nog versterkt doordat de auto’s veelal uit het zicht worden geparkeerd. Aan de rand van Repelakker ligt een wandelpad waarbij je uitkijkt over de aangrenzende weilanden. Een heerlijke wandeling begint dus zo goed als naast je voordeur!

Kindvriendelijk
Veel van de straten zijn autoluw en dat is wel zo veilig voor kinderen. En dat er alleen bestemmingsverkeer komt is ook een pluspunt. Het vele groen, de plantsoenen, vijvers en wadi’s maken van de wijk een paradijs voor kinderen om te spelen en ravotten. De kleine poeltjes die in de wadi’s ontstaan na een fikse regenbui zijn een ware belevenis en ontdekking.