bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Unieke keuzepakketten, van Basis tot Excellent

Je koopwoning perfect afgebouwd. Zoals jij hem voor ogen hebt.

Wonen begint met de keuze van je huis. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Wonen is individueel. Je wilt zelf bepalen hoe je huis er straks van binnen uit gaat zien. Wonen in je eigen omgeving. Zelf gecreëerd, doordat je eigen keuzes hebt kunnen maken.

Elke koopwoning in nieuwbouwproject Nieuwe Oogst - Repelakker, biedt je die kans. Koop je een woning in, dan krijg je namelijk de mogelijkheid om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben we afgeprijsde keuzepakketten samengesteld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Luxe pakket
Valt je keuze op het Luxe pakket, dan wordt de woning voorzien van sanitair van Villeroy & Boch (Subway 2.0 lijn). De douche wordt uitgevoerd als een inloopdouche met draingoot. De badkamer krijgt tevens een designradiator. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. De vloeren en de wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met luxe vloertegels (45 x 45 cm) en wandtegels (25 x 40 cm). Je kunt daarbij kiezen uit diverse kleuren. 
Bij het Luxe pakket behoort tevens een greeploze SieMatic Keuken voorzien van een composiet aanrechtblad en Pelgrim inbouwapparatuur. 

De getoonde prijzen op deze website zijn de prijzen op basis van een het basis pakket.

Klik hier voor de uitgebreide prijslijst
Klik hier voor meer informatie over het basis en het comfort pakket
Klik hier voor meer informatie over het excellent pakket

Je keuze is vrij!
Kies je liever niet voor een pakket? Wil je maatwerk laten uitvoeren, aanvullingen aanbrengen, of juist onderdelen weglaten? Ook dat kan. In die gevallen wordt een en ander met je verrekend.