bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Aan de rand van Zeeland (Noord-Brabant), met het zicht op weilanden en fraaie vergezichten, is het goed wonen. In deze mooie groene omgeving kom je thuis en tot rust.  

Over het nieuwbouwproject

De 52 nieuwbouwwoningen van het project Nieuwe Oogst - Repelakker liggen in het laatste nog te bouwen deel van Repelakker. Er komen tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Een aantal woningen grenst aan het water. Andere woningen liggen aan een wadi of rustige woonstraat. De nieuwbouwwoningen variëren in grootte en prijs. Een klein gedeelte is bestemd als huurwoning met mogelijkheden voor koop. Er liggen dus kansen voor starters en mensen die graag naar een grotere woning willen verhuizen. Belangstellenden voor een huurwoning kunnen gebruik maken van de zogenaamde KoopLater-regeling. De voorwaarden daarvan worden (te zijner tijd) bij belangstelling nader toegelicht.

  • Omgeving

    Naast de prachtige omgeving grenzend aan Nieuwe Oogst biedt de directe omgeving van Zeeland meer. Wie graag ontspanning zoekt in de natuur kan ook zijn hart ophalen in De Maashorst. In dit uitgestrekte natuurgebied vind je bossen, heide en vennen. Je kunt er eindeloos wandelen en genieten. De centrale ligging van Zeeland (gemeente Landerd) maakt het een fijne plek om te wonen. Steden als Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn via de A50 in ruim een half uur bereikbaar. En in het centrum van Uden sta je al in 10 minuten.

  • Wat zit er in de buurt?

    Niet alleen grenst nieuwbouwproject Nieuwe Oogst aan het groen, het ligt ook heel dichtbij het dorpshart van Zeeland. Daarmee zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vind je twee supermarkten, en tal van andere winkels. Ook kun je er in gezellige grand-cafés en eetgelegenheden prima terecht voor een hapje en drankje. Het onderwijs is goed geregeld. In Zeeland is zowel een openbare als Rooms-Katholieke basisschool. In het centrum staan nog veel historische panden. De sfeer is er gemoedelijk en gezellig.

  • Wie worden je buren?

    Repelakker is een jonge nieuwbouwwijk, die volop in ontwikkeling is. Veel (jonge) gezinnen hebben hier al hun plek gevonden. Kinderen ontmoeten elkaar tijdens het buitenspelen, en op de nabijgelegen school. De opzet van de wijk nodigt uit tot ontmoetingen tussen buurtbewoners en zo groeit er langzaam een nieuwe wijkgemeenschap. De woningen van Nieuwe Oogst staan in de laatste fase. Dat is fijn want een groot deel van de bestrating en het groen is dus al aangelegd.