bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Unieke keuzepakketten, van Basis tot Excellent

Je koopwoning perfect afgebouwd. Zoals jij hem voor ogen hebt.

Wonen begint met de keuze van je huis. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Wonen is individueel. Je wilt zelf bepalen hoe je huis er straks van binnen uit gaat zien. Wonen in je eigen omgeving. Zelf gecreëerd, doordat je eigen keuzes hebt kunnen maken.

Elke koopwoning in nieuwbouwproject Nieuwe Oogst - Repelakker biedt je die kans. Koop je een woning,  dan krijg je namelijk de mogelijkheid om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben we afgeprijsde keuzepakketten samengesteld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Excellent pakket
Met het Excellent pakket wordt je woning voorzien van sanitair van Villeroy & Boch (grotendeels Subway 2.0 lijn). De douche wordt uitgevoerd als een inloopdouche met draingoot. De badkamer krijgt tevens een designradiator. Voor de wastafel in de badkamer is in dit pakket gekozen voor een 120 cm brede wastafelcombinatie (Venticello lijn) met 2 kranen en een onderkast. Boven deze wastafel word een luxe spiegel met led-verlichting aangebracht. 
De kranen zijn van het merk Hansgrohe. De vloeren en de wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met luxe vloertegels (60 x 60 cm) en wandtegels (31 x 61 cm). Het toilet kan worden voorzien van een accentwand. 
Ook bij het Excellent pakket kun je kiezen uit diverse kleuren tegels. 
Bij het Excellent pakket behoort tevens een greeploze SieMatic keuken voorzien van een composiet aanrechtblad en Siemens keukenapparatuur.

De getoonde prijzen op deze website zijn de prijzen op basis van een het Basis pakket. 

Klik hier voor de uitgebreide prijslijst
Klik hier voor meer informatie over het basis en het comfort pakket
Klik hier voor meer informatie over het luxe pakket

Je keuze is vrij!
Kies je liever niet voor een pakket? Wil je maatwerk laten uitvoeren, aanvullingen aanbrengen, of juist onderdelen weglaten? Ook dat kan. In die gevallen wordt een en ander met je verrekend.