bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Unieke keuzepakketten bij de koopwoningen. Van Basis tot Excellent

Je koopwoning perfect afgebouwd. Zoals jij hem voor ogen hebt.

Wonen begint met de keuze van je huis. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Wonen is individueel. Je wilt zelf bepalen hoe je huis er straks van binnen uit gaat zien. Wonen in je eigen omgeving. Zelf gecreëerd, doordat je eigen keuzes hebt kunnen maken.

Elke koopwoning in nieuwbouwproject Nieuwe Oogst - Repelakker, biedt je die kans. Koop je een woning, dan krijg je namelijk de mogelijkheid om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben we afgeprijsde keuzepakketten samengesteld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Basis pakket
Kies je voor het Basis pakket, dan wordt je woning opgeleverd zonder keuken, sanitair en vloer- en wandtegels. De aansluitpunten en leidingen voor de keuken, de badkamer en het toilet worden afgedopt op de plaats waar ze op de verkooptekening staan aangegeven. Waar oorspronkelijk tegels zijn voorzien, blijft de ruwe vloer in het zicht. De wanden van het toilet en de badkamer blijven onafgewerkt. Bij dit pakket gelden gelimiteerde Woningborg-garanties ten aanzien van de niet aangebrachte zaken.

De genoemde prijzen op deze website zijn op basis van het Basis pakket.

Comfort pakket
Ga je voor het Comfort pakket, dan krijgt je woning sanitair van Villeroy & Boch (Omnia Architectura lijn). De douche wordt uitgevoerd als een inloopdouche met draingoot. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. De vloeren en de wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met fraaie vloertegels (30 x 30 cm) en wandtegels (25 x 33 cm). Je hebt daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren.
Bij het Comfort pakket behoort bij de tussen- en hoekwoningen een keuken van het merk Silverline voorzien van een multiplex blad en Pelgrim keukenapparatuur. De twee-onder-één-kapwoningen krijgen bij het Comfort pakket een greeploze keuken die voorzien is van een composiet blad.

Klik hier voor de uitgebreide prijslijst
Klik hier voor meer informatie over het luxe pakket
Klik hier voor meer informatie over het excellent pakket

Je keuze is vrij!
Kies je liever niet voor een pakket? Wil je maatwerk laten uitvoeren, aanvullingen aanbrengen, of juist onderdelen weglaten? Ook dat kan. In die gevallen wordt een en ander met je verrekend.